ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Το ενδιαφέρον μου για την επιστήμη της διατροφής ξεκίνησε νωρίς, καθώς υπήρξα υπέρβαρη ως παιδί και έφηβη. Όταν μετά από πολλές επίπονες προσπάθειες κατάφερα να αποκτήσω υγιές βάρος στην ηλικία των 17 ετών, ήξερα ότι ήθελα να αφιερώσω την καριέρα μου στο να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να υιοθετήσουν μια ισορροπημένη διατροφή.

Αποφοίτησα με άριστα από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο King’s College London και έκτοτε ασχολούμαι με την επιστήμη της διατροφής σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο. Επί 10 χρόνια διατηρούσα πρότυπο διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και ήμουν συνεργάτιδα του Ιατρείου Παιδικής Παχυσαρκίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Από τον Ιανουάριο 2018, λόγω της μετεγκατάστασης μου στη Μ. Βρετανία παρέχω υπηρεσίες διατροφής μέσω διαδικτύου.

Από το 2004 είμαι συνεργάτιδα του προγράμματος παιδικής παχυσαρκίας MEND στη Μ.Βρετανία και σε παγκόσμιο επίπεδο και μέχρι σήμερα παραμένω ένα από τα πιο μακροβιότερα μέλη της διεθνούς ομάδας του MEND.  Επί πέντε χρόνια (2013-2018) υπήρξα εξωτερική συνεργάτιδα του προγράμματος διαχείρισης βάρους Slimming World και επί επτά χρόνια υπήρξα σύμβουλος διατροφής της εταιρίας συμπληρωμάτων διατροφής Lanes Health. Είμαι συγγραφέας και παρουσιάστρια διαφόρων θεμάτων διατροφής σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιστημονικά περιοδικά.

Για  περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κλινικό και το ερευνητικό μου έργο πατήστε εδώ.