Συχνές ερωτήσεις

Είναι η μέθοδος της online παρακολούθησης το ίδιο αποτελεσματική με μια επίσκεψη σε διαιτολόγο;

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε online: το ιστορικό, το πρόγραμμα, η παρακολούθηση, ακόμα και η σύσταση σώματος / λιπομέτρηση μπορούν να γίνουν με τον ίδιο τρόπο που θα γίνονταν και με μια επίσκεψη σε διαιτολογικό γραφείο. Μάλιστα με την online παρακολούθηση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου από την άνεση του σπιτιού σας, και υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέση με τις ώρες που μπορούμε να επικοινωνούμε.

Το πρόγραμμα μου είναι πολύ περίεργο και γι' αυτό μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να μπω «σε μια σειρά». Η μέθοδος αυτή είναι κατάλληλη για μένα;

Θα έλεγα ότι η μέθοδος της online παρακολούθησης είναι ιδανική για άτομα με δύσκολο ωράριο και πρόγραμμα, καθώς προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία σε επίπεδο επικοινωνίας, αλλά και σε ότι αφορά τη δομή του προγράμματος.

Τι χρειάζεται να έχω για να συνεργαστώ μαζί σας;

Τα απολύτως απαραίτητα είναι σύνδεση στο διαδίκτυο και ηλεκτρονική διεύθυνση (email). Από κει και πέρα, αν επιθυμείτε να κάνουμε συνεδρίες μέσω Skype / WhatsApp / Viber / Messenger θα χρειαστεί να κατεβάσετε την αντίστοιχη εφαρμογή και να έχετε κάμερα και μικρόφωνο ή smartphone.

Το πρόγραμμα διατροφής απαιτεί την προετοιμασία πολύπλοκων γευμάτων ή τη ζύγιση τροφίμων;

Όχι. Το πρόγραμμα διατροφής εφαρμόζει τις αρχές της Μεσογειακής διατροφής και στοχεύει στην αλλαγή της συμπεριφοράς και του τρόπου σκέψης σας γύρω από το φαγητό. Η μέτρηση των τροφίμων γίνεται με οικιακά μέσα και τα φαγητά που περιλαμβάνονται είναι παραδοσιακά ελληνικά φαγητά, πάντα με σεβασμό στις γευστικές προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας.

Με τι τρόπο μπορώ να πληρώσω;

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα της Ελλάδας (τράπεζα Πειραιώς / Eurobank) ή της Αγγλίας (HSBC) ή μέσω PayPal.

Πόσο γρήγορα μπορώ να έχω το πρόγραμμα διατροφής μου;

Συνήθως το πρόγραμμα αποστέλλεται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την κατάθεση της αμοιβής.